Sæt turbo på tiltrækningen af medarbejdere

Der er i dag rekordmange ubesatte stillinger - så det kan forekomme mere end vanskeligt at tiltrække nye medarbejdere, når der nu er så stor rift om dem. Det er undertiden vanskeligt - men ikke umuligt - hvis man benytter sig af de muligheder, som er tilgængelige.

Der er selvfølgelig stor forskel på om man skal have fat i vikarer til afvikling af en ordrepukkel i produktion eller på lager - eller om man skal fastansætte funktionærer eller tiltrække højtuddannede specialister i en tidsbegrænset periode.

Er der tale om vikarer, så er anbefalingen ret enkel: Kontakt et stort vikarbureau. JKS er det bureau med flest afdelinger i Danmark - der er lige nu 38 afdelinger med flere tusinde vikarer i arbejde og mange flere i databasen. Hele ideen med at bruge et vikarbureau er at kunne tilpasse medarbejderkapaciteten hurtigt, når behovet svinger. Her skal man huske, at vikarerne ansættes tidsbegrænset til en opgave - og når den er udført, så er vikaren ledig til en ny opgave. Det vil sige, at hvis man som virksomhed ”holder sig til” hos et større vikarbureau - ja så står man også i første række, når vikaren frigives til en ny opgave. Økonomisk kan det også betale sig i forhold til at prøve selv med skrivning af jobopslag, annoncering og - måske et interview. Her skal man ligeledes huske, at merprisen for vikaren også dækker de sociale omkostninger som feriepenge, sygdom, atp, pension, sikkerhedssko m.v. Kontakt din lokale JKS-afdeling her - og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at rekruttere medarbejdere til din virksomhed. 

Hvis du mangler en specialist til salg, administration, service eller produktion - så kræver det i dag en specialist at finde en anden specialist. Kandidater har nok at vælge imellem. Derfor kan en rekrutteringskonsulent med speciale i IT bedre overbevise en kandidat til et job som systemudvikler, når de taler samme fagsprog. Det fjerner megen usikkerhed for kandidaten - og begrænsning af usikkerhed er også her fremmende for afsætningen af den stilling, som du skal have besat. Du kan få flere råd og høre hvordan JKS CAREER vil løse din rekrutteringsopgave her

Mangler du en specialist til et projekt af begrænset varighed, så behøver mulighederne ikke at være mindre. Vi har et meget stort netværk af freelance-specialister i Danmark og udlandet. Vores specialafdeling, Professionals, løser sådan en opgave, hvad enten det er inden for IT, Engineering eller Finance/Management. Læs mere her