Om os

Privatplejens vision

Hos Privatplejen har vi en vision om at være Danmarks mest attraktive leverandør inden for pleje og omsorg samt yde professionel og vedkommende hjælp til de borgere, der vælger os.

Nærværende og personlig

Vi kan tilbyde kvalificeret pleje og omsorg med respekt for din selvbestemmelsesret, ønsket om uafhængighed og fokus på livskvalitet ud fra det liv, du ønsker at leve.

Uforpligtende hjemmebesøg

Vil du vide mere om Privatplejen og gerne møde os, inden der bliver indgået en aftale, så kommer vi naturligvis gerne på et uforpligtende hjemmebesøg hos dig.

Vi ønsker et nært samarbejde med dig efter princippet hjælp til selvhjælp i det omfang, du kan medvirke. Vi vil inddrage dine ressourcer i enhver opgaveløsning, så du oplever, at hjælpen er aktiverende, nærværende, varm og rehabiliterende med udgangspunkt i dig og dit liv.

Privatplejen ønsker at sikre et godt og langvarigt samarbejde gennem engagement, troværdighed, respekt, tryghed, varme og omsorg – hver dag i alle døgnets 24 timer.

Privatplejen er en af de større leverandører under fritvalgsordningen. Derudover tilbyder Privatplejen mange forskellige tilkøbsydelser. Virksomhedens målgruppe og samarbejdspartnere er såvel private som det offentlige.

Virksomheden er godkendt i Aalborg, Jammerbugt og Esbjerg Kommune.

Vores medarbejderstab er sammensat i mindre grupper, så du møder få mennesker i din hverdag. Således udnytter vi bedst den enkeltes faglige kompetencer og kendskab til hver enkelt borgers ønsker – og du vil hurtig lære medarbejderne godt at kende.

Uanset om dit behov er praktisk hjælp, personlig pleje eller begge dele, kan du have tillid til, at Privatplejens medarbejdere vil yde deres bedste for din tryghed og tilfredsheds skyld.

Privatplejen er en 100% danskejet virksomhed og har over 25 års erfaring som leverandør inden for pleje og omsorg. Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere og har som mål at sende en kendt medarbejder til dig, når du modtager hjælp fra os.

Alle medarbejdere har ren straffeattest, bærer ID kort og arbejdstøj.

Har du brug for en personlig samtale, før du træffer dit endelige valg, kommer vi gerne ud på et hjemmebesøg.

Privatplejen kan højne kundernes livskvalitet

I Privatplejen ved vi, at måden vores hjælp gives på, kan bidrage til at højne kundernes livskvalitet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at hjælpen bliver givet af medarbejdere, som respekterer og samarbejder med den person, som skal have hjælpen. At de tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov og respekterer forskellige livsformer. At de lytter og er nærværende.

Vi ved, at kunden gerne vil knyttes til en bestemt medarbejder, både af menneskelige og praktiske grunde, for ikke hele tiden at skulle informere om hjemmets indretning og egne ønsker.

Vi ved, at dygtige medarbejdere med en høj faglig kompetence er vigtige for at få hjælpen udført til kundernes tilfredshed.

Privatplejen er Eliteleverandør

Udbudsvagtem og Mercell er leverandører af digitale udbuds- og indkøbsløsninger, og hjælper ofte det offentlige med udbudsprocesser. Derfor har de et solidt kendskab til private leverandører af ydelser til det offentlige. Hvert år laver de en rangliste over de største og bedste leverandører, som de kårer til Eliteleverandør.

Her finder du os

Privatplejen Aalborg

Rørdalsvej 27 B
9220 Aalborg Øst

Tlf.: 98 18 01 99
E-mail: aalborg@privatplejen.dk

Cvr. 20813571

Bogholderi:

Tlf.: 70 22 07 50
E-mail: oekonomi@privatplejen.dk

Privatplejen Esbjerg

Randersvej 30
6705 Esbjerg Ø

Tlf.: 88 32 11 11
E-mail: esbjerg@privatplejen.dk

Cvr. 41820926

Bogholderi:

Tlf.: 70 22 07 50
E-mail: oekonomi-esbjerg@privatplejen.dk

Privatplejen Jammerbugt

Rørdalsvej 27 B
9220 Aalborg Øst

Tlf.: 98 18 01 99
E-mail: aalborg@privatplejen.dk

Cvr. 20813571

Bogholderi:

Tlf.: 70 22 07 50
E-mail: oekonomi@privatplejen.dk